Backstage Story – Trupa Okaua București

Regia: Gabriela Bobeș și Ionuț Popescu

Coregrafia: Alexandru Snopovschi,Cătălina Florea, Valentina Boldurescu

Concept costume: Gabriela Bobeș

Elemente de decor și recuzita: Ruxandra Preda

Este o temă reluată în diverse moduri atât pe scenă, cât și pe ecran, plasată în perioada colorată și incitantă Disco Age din America anilor ’70-’80. Într-un mic teatru din micul Broadway, artiștii își duc viața în pași de dans.

La finalul unei reprezentații, un magnat imobiliar – Doland Tronk – aflat în sală, îi vizitează pe artiști în culise, hotărât să le acorde un sprijin financiar substanțial, “investind într-o afacere de suflet”. Entuziasmul său, care se va dovedi un simplu calcul meschin, nu este împărtășit de membrii trupei. Atitudinea lor ironică deschide calea către un conflict care ajunge să erupă, dând peste cap viața micului teatru.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.