Bad Jews, de Joshua Harmon

Regia: George Lepădatu

Producător: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București

Distribuția: Ioana Niculae, Kiki Simion, Adrian Ionescu, Răzvan Mîndruță

În noaptea de după înmormântarea bunicului, trei veri pornesc o bătălie verbală și, uneori, chiar fizică. Într-un colț se află Daphna, o evreică „adevărată“, care este schimbătoare, plină de încredere și de neclintit. În celălalt colț se află vărul ei, Liam, un tânăr la fel de încăpățânat, dar lipsit de convingeri religioase, împreună cu iubita lui, o shiksa, Melody. Prins la mijloc de cei doi, se află Jonah, fratele mai mic al lui Liam, care încearcă să stea departe de conflict. Când Liam se autoproclamă moștenitorul medalionului chai al bunicului lor, se dă startul unei încăierări pline de orgoliu și situații comice în privința familiei, credinței și moștenirii.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.