Brainstorming Bucuresti – Ca sa nu stiu doar eu – după articolul Ioanei Burtea din revista Dor

Regie colectivă, coordonator: Alexandru Ivănoiu

„Ca să nu știu doar eu” urmărește evoluția relației dificile dintre o fată și tatăl ei, în România anilor ‘90-‘00. Fata crește cu bunicii la Suceava, dar, la începutul clasei I, părinții o mută fără voia ei la București. Viața de familie cu ei nu e deloc idilică. Mama e mai mult absentă pentru că lucrează mult. Iar tatăl bea și-i deapănă fetei la nesfârșit nostalgiile lui din tinerețe, creând un climat de tensiune în casă. Lucrurile devin tot mai ciudate pe măsură ce trec anii.

Piesa este bazată pe o poveste reală, o experiență personală despre care Ioana Burtea a scris în Decât o Revistă (DoR) în toamna lui 2020. Eseul „Vorbesc. Ca să nu știu doar eu”, recompensat cu locul I la Premiile Superscrieri, categoria PORTRET, a fost adaptat pentru scenă de trupa pentru adolescenți Brainstorming, alături de coordonatorul Alexandru Ivănoiu și cu ghidajul Ioanei.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.