Declick

Regia: Alexandru Unguru

Distribuție: Antonia Ionescu, Alexandru Unguru

Autor: Alexandru Unguru

Declick este povestea plină de umor și ironie a doi tineri care, în urma unei aventuri de o noapte, ajung să formeze un cuplu… din care amândoi vor să iasă! Nepotrivirea lor evidentă îi face să spere că-și vor recăpăta libertatea, dar niciunul nu are curaj să o ceară. Asistăm, astfel, la patru scene încărcate de toate aromele unei relații: nașterea ei, speranta ei, letargia ei, moartea ei… în ordine inversă. Și ne amuzăm văzând că doi oameni, așa ca noi, captivi într-o relație fără viitor, pot privi declicul în față. Declicul e mereu acolo și așteaptă momentul potrivit pentru a desface legătura mecanică dintre ei, dar nu înainte de a le pune răbdarea la încercare. Ce crezi că poate declanșa declicul?

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.