Etichete de Ilinca Prisăcariu, după John Hughues

Regia: Atelierul de teatru Botoșani cu puțin ajutor din partea prietenilor Lenuș și Gelu

Sunt doar o tocilară pentru că învăț toată ziua? Sunt doar o ciudată pentru că felul meu de a mă îmbrăca rimează cu o băbuță hipster ieșită din SH? Sunt doar o prințesă fiindcă am banii lui tata și îmi permit orice? Sunt doar un sportiv fiindcă merg la sală și am mușchi? Sunt doar un copil problemă care răspunde profilor și bea la party-uri? Dincolo de impresii, dorințe, aprecieri, dincolo de etichetările altora care îți impun ce să fii, știi cine ești? Răspunsul la aceste întrebări și multe altele le poți afla urmărind ETICHETE. Sau poți să găsești alte întrebări.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.