Extraconjugal

~ După Hot Lovers, de Niel Simon ~

Producător: coproducție TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI & Trubaduro

Regia: George Dogaru

Cu: Andreea Mateiu, George Constantinescu

Barney Cashman, un bărbat însurat, gentil și fără experiență în adulter, vrea să se alăture revoluției sexuale înainte de a fi prea târziu.

Barney Cashman are puțin peste 40 de ani, o căsnicie frumoasă, doi copii și o afacere de succes, dar trece prin criza vârstei de mijloc. Barney realizează că întreaga sa existență poate fi rezumată la cuvântul „drăguț“. Iar „drăguț“ nu e suficient pentru el. Așa că vrea să își pună în practică fanteziile și visele secrete, și să aibă o aventură cu o altă femeie. Piesa lui Neil Simon examinează ce înseamnă să îmbătrânești și ridică întrebarea: „Ce faci atunci când simți că, de fapt, nu ți-ai trăit viața?“

Piesa „Extraconjugal“ este scrisă de Neil Simon, unul dintre cei mai de succes și efervescenți dramaturgi americani contemporani. Simon a scris peste 30 de piese și scenarii de film. În total, a avut 17 nominalizări la premiile Tony și a câștigat de trei ori. Premiera inițială a piesei a avut loc pe Broadway, în decembrie 1969, iar spectacolul s-a jucat de 706 ori.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.