Fluturii sunt liberi

de Leonard Gershe

Coordonator proiect – lect.univ.dr. Ioana Barbu

Distribuție: Iosif Paștina, Teodora Dincă, Simona Pustianu, Vlad Ionuț Popescu

Scenografie: Clara Dumitrescu (secția scenografie, an III, Clasa prof. Maria Dore)

Sunet și lumini: Theodor Șoptelea

„Fluturii sunt liberi“ este spectacolul de licență al studenților de la secția Arta Actorului din cadrul UNATC, promoția 2020. Spectacolul este o mărturie a faptului că dragostea depășește orice neputință fizică sau emoțională și vindecă temerile apărute în urma unor întâmplări marcante. Este o comedie în care afecțiunea maternă și iubirea romantică se educă una pe cealaltă.

Evenimentele unei singure zile dictează maturizarea radicală a celor doi tineri, Don și Jill, și schimbarea percepției asupra propriului fiu a doamnei Baker.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute inaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de restricțiile provocate de nou coronavirus, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.