Iarna, de Evgheni Grișkoveț

Regia: George Zamfir

Scenograf: Clara-Ștefana Dumitrescu

Light designer: Miruna Croitoru

Distribuția: Diana Bălăucă, Tudor Bojin, Lorin Presecan

Spectacolul „Iarna“ este în aparență o poveste despre doi soldați aflați la datorie în toiul unei nopți de iarnă cumplită. La granița dintre hipotermie și magie, dintre dorințe și nevoi, cei doi necunoscuți își spun ultimele povești. Zâna Morții, Marzana, chipul care distruge mai mult decât protejează, se află în permanenta umbră a celor care au fost cândva copii, adolescenți, părinți, iubiți, naivi. Știți povestea despre „filmul vieții” care trece prin fața ochilor, înainte de moarte? Despre asta este vorba. O atmosferă de-a râsul plânsului în care, la final, soldații rămân la fel de necunoscuți, iar frigul la fel de rece.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.