INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator. 

ATENȚIE!

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

  • Vă rugăm să vă prezentați cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces.
  • Accesul în spațiu se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m.
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool este obligatorie la accesul în spațiul FITIC!

Dezinfectantul va fi pus la dispoziția spectatorilor la intrare.

  • Purtarea măștii pe toată durata spectacolului este obligatorie!

Pentru a oferi o protecție eficace, vă rugăm ca masca să acopere gura și nasul.

  • Spectatorii sunt rugați să folosească doar locurile indicate și să păstreze distanța de 1,5m între persoane. Așezarea în spațiul FITIC este făcută astfel încât între spectatori să existe distanța de 2 mp, exceptând grupurile de maximum trei persoane, cărora le este permis să stea împreună.

Personalul organizator își asumă respectarea tuturor măsurile prevăzute de lege și invită participanții să se conformeze, pentru a putea face posibilă desfășurarea festivalului în condiții de siguranță.