INTRAREA ESTE GRATUITĂ!


INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute inaintea fiecărui spectacol!
 Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de restricțiile provocate de nou coronavirus, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.  

 

ATENȚIE!

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

 

  • Vă rugăm să vă prezentați cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces.

 

  • Accesul în spațiu se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m.

 

  • Măsurarea temperaturii este obligatorie la accesul în spațiul FITIC!

Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, se va repeta măsurarea temperaturii după o perioadă de 2-5 minute de repaus; dacă temperatura înregistrată la a doua măsurare nu este sub 37,3°C spectatorului în cauză nu i se va permite accesul în spațiul FITIC.

 

  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool este obligatorie la accesul în spațiul FITIC!

Dezinfectantul va fi pus la dispoziția spectatorilor la intrare.

 

  • Nu se permite accesul persoanelor simptomatice!

La intrare, reprezentanții FITIC vor efectua un triaj observațional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată).

 

  • Purtarea măștii pe toată durata spectacolului este obligatorie!

Pentru a oferi o protecție eficace, vă rugăm ca masca să acopere gura și nasul.

 

  • Spectatorii vor completa la fața locului o declarație tip sau o pot aduce deja completată (declarația poate fi consultată pe: www.fitic.ro)

 

  • Spectatorii sunt rugați să folosească doar locurile indicate și să păstreze distanța de 1,5m între persoane. Așezarea în spațiul FITIC este făcută astfel încât între spectatori să existe distanța de 2 mp, exceptând grupurile de maximum trei persoane, cărora le este permis să stea împreună.

Personalul organizator își asumă respectarea tuturor măsurile prevăzute de lege și invită participanții să se conformeze, pentru a putea face posibilă desfășurarea festivalului în condiții de siguranță.