Maison Tuvache de Jean Teule – Trupa Chaplin București

Regia: Matei Alexandru

Actiunea se petrece la Paris, intr-un orasel mic, unde cetatenii sunt cuprinsi de o atmosfera sumbra si trista, afectati de traiul tot mai greu de zi cu zi, poluarea din jur, rautatea oamenilor si a conducatorilor corupti, iar acesti factori le inspira tuturor dorinta de sinucidere. Rata de sinucidere a crescut cu 30%, iar aceste lucruri nu fac decat sa bucure familia Tuvache, proprietarii celui mai mare magazin ce comercializeaza cele mai sofisticate otravuri si cele mai inedite articole, venind in ajutorul sinucigasilor de 3 generatii incoace. Familia Tuvache este formata din Mishima Tuvache, Lucrece Tuvache si cei doi copii, Alan si Marylin Tuvache. Actiunea piesei se petrece in cadrul magazinului familiei, iar Alan fiul cel mic, reuseste sa schimbe mentalitatea familiei intr-un final folosindu-se si de povestea de dragoste a surorii sale Marilyn. Dupa aceasta intorsatura, acestia vor incerca sa refaca moralul celor ce calca pragul magazinului. Piesa se incheie intr-o nota pozitiva avand un mesaj puternic si emotionant, piesa are numeroase momente de musical, opera, vals, dans contemporan, vioara clasica, cat si comedie.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.