Mecanica inimii de Mathias Malzieu – Trupa aici Constanta

Regia: Tiberiu Rosu

Coregrafia: Geta Ravdan Huncanu

Un basm, o iluzie, o parte din realitatea fiecaruia…
Trupa Aici va invita sa luati parte la o poveste,o poveste suava despre cel mai fragil pusti din lume ce trece prin ,,chinurile dragostei” cu riscul chiar a pierderii propriei vietii. Asa se intampla cand ai pe post de inima o proteza facuta dintr-un ceas de lemn si in orice clipa poate ceda. Inevitabil, mecanismul cu tic-tac o ia razna in fata pasiunii pentru o tanara cantareta andaluza si nimeni nu-l poate proteja de fiorii primei iubiri. A existat o clipa in viata fiacaruia dintre voi cand v-ati simtit marginalizati doar pentru simplul fapt ca sunteti diferit ? Cea mai frumoasa poveste fantezista despre iubire care ne aminteste ca asa-s inimile, se frang mereu, fara a putea impiedica mersul lucrurilor.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.