O afacere rusească

De: Anca Sigartău

Scenografie și costume: Ana Teofornaia

Cu: Marius Bodochi, Anca Sigartău și Mihai Cuciumeanu

Spectacolul de teatru este o adaptare dupã nuvela „Ursul“ de A.P. Cehov și spune povestea unei tinere rămase văduvă după moartea soțului. Elena Nicolaevna Popova și-a iubit foarte mult bărbatul și acum trăiește retrasă între cei patru pereți ai conacului, înconjurată doar de slugi.

Profund atașată de amintirea soțului ei, femeia jură că își va petrece restul zilelor în singurătate. Servitorul Luka încearcă în fel și chip s-o readucă la „viață“, dar fără nicio speranță. Întreg universul se schimbă, când apare în peisaj tânărul moșier Grigori Stepanovici Smirnov, care vine la conac sã-și recupereze banii pe care bărbatul văduvei îi datora înainte de moarte. Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt, iar tânăra văduvă prinde din nou viață în brațele lui Smirnov.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute inaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de restricțiile provocate de nou coronavirus, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.