Salieri

~ După texte de W.A. Mozart, A. Salieri și P. Shaffer ~

Producător: producție independenta

Scenariul și Regia: Marcel Top

Cu: Marius Bodochi, Răzvan Oprea și soprana Arlinda Morava

SALIERI este inspirată din corespondența și viețile compozitorilor W.A. Mozart și Antonio Salieri.

În încercarea de reabilitare a imaginii compozitorului Antonio Salieri, regizorul Marcel Țop îl prezintă într-o lumină nouă, mai apoape de adevărul istoric, iar nu de legendă hollywoodiană.

Spectacolul este o apologie a compozitorului Antonio Salieri, un real talent, al cărui singur ghinion a constat în contemporaneitatea acestuia cu genialul Amadeus Mozart. Un discurs spectacular care își propune să îl apere pe mult-hulitul compozitor Antonio Salieri.

De ce ne place Salieri? Poate pentru că salierismul este una dintre trăsăturile omului contemporan.

Într-o societate competitivă, în care se caută „perfecțiunea“ de fațadă, în care cu toții vrem să fim sau cel puțin să părem mai mult decât suntem de fapt, în care cu toții ne întindem mai mult decât ne e plapuma, poate ar trebui să învățăm din lecțiile trecutului și să le adaptam la noua epocă, în care orice poate fi atacat, demolat și mai ales comentat.

De aceea, vă invităm pe toți să ne punem oglinda în față, prin intermediul lui SALIERI, întruchipat de Marius Bodochi și secondat de Razvan Oprea, în rolul lui Mozart.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.