Trei Jobene – Trupa Aici Constanta

Regia: Tiberiu Rosu

Coregrafia: Geta Ravdan Huncanu

Cate fete din zilele noastre se pregatesc in liceu pentru a deveni balerine sau se viseaza pe marile scene ele operelor din lume? Insa cate dorinte sunt spulberate datorita saraciei,neajunsurilor sau problemelor din familie ? Cate dintre aceste fete ajung sa paraseasca tara si sa lucreze in cluburi de noapte acolo unde nu isi imaginau vreodata.Si cu ce pret ? Viata e suspendata si singurul rol al timpului e ’’sa treaca’’.Dincolo de acestea ,in plan central se afla Dionisio, un tânăr obișnuit, cu o viață cenușie, convențională și prozaică, în care se va scufunda definitiv prin căsătoria cu Margarita.Iși va petrece ultima noapte de celibatar într-un hotel dintr-un mic oraș. Aici, el întâlnește o actriță de care se îndrăgostește. Paula îl introduce într-o lume a poeziei, a bucuriei și a neprevăzutului, în care fantezia și realitatea, se îngemănează, determinându-l pe Dionisio să pună sub semnul întrebării valorile consacrate ale existenței sale provinciale, lipsită de umor și imaginație.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.