Yolo – Trupa Brightside Drama București

Regia: Ionut Niculae

De câte ori ai visat la momentul in care vei intra la facultate, îți vei lua viata în piept sau vei fii liber să faci ceea ce îți place?Ei bine, toate astea nu mai sunt o prioritate pentru Jack care primește cea mai dură veste a vieții lui. Cancer. Spectacolul pune în lumină parcursul si evoluția băiatului de la aflarea veștii și până la depașirea situației. Iubire, dezamagire, frica, bucurie, extaz, tristete, toate alaturi de prieteni și familie. E despre putere și asumare. E despre fuga continuă de necunoscut. E despre viață și despre tot ceea ce ne oferă ea chiar si atunci când nu ne așteptăm.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ şi se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol! Din cauza numărului mic de locuri disponibile, impus de măsurile antiCOVID-19, vă  rugăm să vă rezervați locul pe www.bilet.ro.

Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS‐CoV2 și pentru asigurarea desfășurării spectacolelor în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, cozi etc.

Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.